Jó hír

In Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Örömmel tudatjuk a lakossággal, hogy a csütörtöki napon megérkezett az Önkormányzathoz a TOP+1.2.1-21-NG1-2022-00032 számú támogatói szerződés, amelyet aláírás után visszaküldtünk a Kincstárnak. Amint a Kincstár is aláírja, rögvest igényeljük a pályázati előleget, és indulnak az engedélyezési és kiviteli tervezések, majd a kiviteli szerződések megkötése.

Arról  a pályázatról van szó, amelyből megépülhet:

  • a református és katolikus temetők közötti koedukált és mozgáskorlátozottak számára is használható színvonalas mellékhelyiség, amely a pincesorba illően, kívülről présház jellegű lesz.
  • a Kossuth Lajos úton, az óvodától a Villtesz alsó sarkáig, majd onnan folytatólagosan a volt postamesteri házig, majd onnan folytatólagosan a Jenő patakig terjedő csapadékvíz elvezetés.
  • a református templom előtti tér kialakítása. Ezzel újabb választási vállalásunk teljesül. Elkészültét követően, a helyi református közösségben nagy tiszteletnek örvendő, néhai Nagy Gedeonról nevezzük el a teret.

 

Diósjenőn élni jó!

 

Diófa Szövetség

Olvasson tovább!

Bajban ismerszik meg a jóbarát

Néhány hete, a viharos időjárás nagy pusztítást okozott Nógrádon. A kidőlt fák összehasításához kért segítséget Varga Richárd polgármester úr. A

Tovább olvasom...

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu