Angol tanulmányi verseny

In Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Oktatás, Önkormányzati hírek

Sokan tudják, hogy a szeptemberi tanévkezdés óta, Dan Marica tanárnő tanítja az angolt a Szentgyörgyi István általános iskolában. Azt már kevesebben tudják, hogy az elmúlt időszakban zajlott a balassagyarmati Balassi Bálint kéttannyelvű iskola szervezésében, az angol tanulmányi verseny két fordulója. Az első – online zajló – fordulóban öt diósjenői fiatal jutott tovább, név szerint Hanzli Bence, Koszecz Ákos, Penti Levente, Berhédi Dániel és Kisvarga Csanád.

A második – jelenléti – fordulóra, a gyermekek szállítását Németh Attila buszvezető vállalta, saját szabadidejében (köszönet érte), az Önkormányzat kisbuszával.
Rendkívül büszkék lehetünk arra, hogy a második fordulóban Kisvarga Csanád harmadik helyezést ért el! Külön kiemelte Dan tanárnő, hogy a diósjenői gyermekek fegyelmezettek és nagyon közreműködők voltak, öröm és büszkeség volt velük dolgozni.
Hajrá gyerekek, gratulálunk Dan Marica, és külön kiemelt gratula Kisvarga Csanád részére.
Székely József
polgármester

Olvasson tovább!

Bölcsi – 80 % fölötti készültség

Meghaladta a 80%-ot a bölcsi készültségi állapota. Elkezdődtek a csempézések, néhol már az első alapozó festések is megtörténtek. Rövidesen indul az

Tovább olvasom...

Csicseriborsó krém

Az elmúlt hetekben konyhánk átállt a tízóraik és uzsonnák  vonatkozásában, a saját készítésű kencék alkalmazására. A múlt héten minden

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu