Az új orvosi rendelők bemutatása – 3. rész

In Egészségügy, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Községfejlesztés, Új orvosi rendelő

A gyermekorvosi rendelővel közös előtérből balra nyílik a körzeti orvosi rendelő tágas és világos várója.

A váróból közelíthető meg a női-mozgáskorlátozott valamint a férfi mellékhelyiség. Ez utóbbiból egy különálló takarítószertár.
A rendelő tere az asszisztensi rendelővel indul, itt bonyolíthatók azok a folyamatok -injekció beadások, kötözések, vérnyomás mérések-, amelyek nem igényelnek orvosi jelenlétet. Erre szolgál egy elfüggönyözhető fektetőfülke.
Az asszisztensi rendelőből lehet megközelíteni a tágas orvosi rendelőszobát, amelyben rengeteg új diagnosztikai berendezés kapott helyet. Egyebek mellett egy vizelet vizsgálati készülék, illetve egy olyan modern EKG, amely telefonosan közvetíteni képes az adatokat, egy készenléti specialistának.

A rendelő teljes személyzete részére külön “privát” teret biztosít a bútorozott öltöző, valamint wc/zuhanyzó, de egy tágas és berendezett teakonyha is, ahol az ebéd kulturált melegítése és elfogyasztása megoldható.

Időközben valamennyi rendelő függönyei is elkészültek, a Göllesz intézettel való együttműködés keretében, nevesen Braczkó Edit volt az a kedves varrónő, aki munkáját dicsérik a függönyök.
A rendelők ünnepi átadása holnap történik.
Székely József
polgármester
A rendelő használatba vétele, az internet bekötését követően azonnal megtörténhet

Olvasson tovább!

Bajban ismerszik meg a jóbarát

Néhány hete, a viharos időjárás nagy pusztítást okozott Nógrádon. A kidőlt fák összehasításához kért segítséget Varga Richárd polgármester úr. A

Tovább olvasom...

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Dagasztja a szeretet

A Mákvirág Nyugdíjas klubra lehet számítani! A nagymama korú hölgyek kora reggel óta dagasztják, kelesztik, sütik a fánkokat, helyi

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu