A bekötőút padkázása és felfestése!

Tisztelt lakosság!

A bekötőút felújításának építésvezetőjétől kapott információk szerint, a holnapi napon megkezdődnek a padkázási, azt követően az útfestési munkálatok! Szakaszonként félpályás útlezárás várható, váltakozó forgalomirányítással! A munkálatok várhatóan 5-6 munkanapot vehetnek igénybe, megfelelő időjárási körülmények mellett. Aki el kívánja kerülni a néhány perces esetleges várakozásokat, azoknak a nógrádi bekötőút használatát javaslom! Tisztelettel kérem mindenkitől a megfontolt biztonságos közlekedést, egyben megköszönöm a lakosság türelmét! További balesetmentes közlekedést kívánok!

Minden alkalommal rákérdezek, és minden alkalommal megerősítést nyer az az információ, hogy a következő évben a teljes bekötő út felújítása megtörténik!

Egyre jobban körvonalazódik, hogy a következő évben sor kerül a Szabadság útnak, a Kossuth Lajos utca és vasúti átkelő közé eső, mintegy 400 méteres szakasza felújítására! Mi több, már elkezdődtek a tárgyalások a Diósjenő és Nógrád közötti összekötő út felújításáról is!

Székely József

polgármester