Az új orvosi rendelők bemutatása – 4. rész

In Egészségügy, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek, Új orvosi rendelő

Sorozatunk befejező részeként az új fogorvosi rendelőben teszünk virtuális sétát.

A rendelés folyamatossága érdekében ide lett beépítve legkésőbb a szakrendelő speciális kelléke, a fogorvosi szék. Ennek gépészeti bekötése és üzembe helyezése megtörtént.

2023. november 27-től már ebben az új rendelőben várja pácienseit Lukács Beáta fogorvos és Kónya Ütő Zselyke szakasszisztens.

De nézzük is, hogyan juthatunk el a kezelőszékig:

A váróba belépve, szemközt található a női/mozgáskorlátozott mosdó és a férfi mosdó, valamint egy takarító szertár. Balra nyílik a fogorvosi rendelő.

A tágas, világos rendelőben minden szükséges berendezésnek sikerült helyet találni, elkészült a külön ide tervezett, beépített bútorzat is.

Jobbra nyílik a rendelő személyzetének zuhanyzós mosdója és pici teakonyhával egybe épült öltözője.

A tervezés és kivitelezés során figyelembe vettük egy majdani röntgen helyiség lehetőségét is, ezért megépült az erre szolgáló, külön fülke is, hogy amennyiben pályázaton sikerülne röntgenkészüléket nyerni, akkor ne legyen akadálya a beépítésnek.

Székely József
polgármester
(A fényképfelvételek ún. nagylátószögű objektívvel készültek, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb teret beláthassunk egy betekintési pozícióból. Ez eredményezi azt, hogy a falak nem párhuzamosak, azok el-, illetve összetartanak, a szabad szemmel megszokott látványtól kicsit eltérő, extrémebb térképzést tárva elénk. Ez egyfelől technikai adottság, másfelől az építészfotózásban megszokott és gyakran alkalmazott eszköz.)

Olvasson tovább!

Bajban ismerszik meg a jóbarát

Néhány hete, a viharos időjárás nagy pusztítást okozott Nógrádon. A kidőlt fák összehasításához kért segítséget Varga Richárd polgármester úr. A

Tovább olvasom...

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Dagasztja a szeretet

A Mákvirág Nyugdíjas klubra lehet számítani! A nagymama korú hölgyek kora reggel óta dagasztják, kelesztik, sütik a fánkokat, helyi

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu