Finomság, kedvesség, összefogás – Bálint nap

In Civil szervezetek, Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Kultúra, Oktatás, Önkormányzati hírek, Tájház

A Karitász csoport, a Tájházas csoport, önzetlen civil adományozók és az Önkormányzat összefogásával, farsangi fánksütés volt ma délelőtt a Tájházban, az ovisok részére.

Közel 200 darab fánk készült, szalagos és csöröge formában. Emellett egy kis télűző tánccal próbálták meg előcsalogatni a tavaszt!
A szervezők köszönik mindenkinek aki segített megvalósítani a mai programot.  A csodás fánkokat Horváth Szilvi, Csurja Ági, Vargáné Erzsébet és  Pára Szilvi készítették.
Az ovisokat Pápai Erika táncoltatta meg.
A finom házi lekvárokat Zacharné Gyurcsik Györgyinek, Martonné Csurja Mártinak, Diósi Erikának, Holics Tündének, Székelyné Bognár Eszternek és Faragóné Lencsés Enikőnek köszönhetik a tájházi programok lelkes szervezői.

A Karitaszosok és a Tájházasok közös munkáját az Önkormányzat támogatta a szükséges alapanyagokkal, illetve a Tájház rendezvénytermének befűtésével.

A kicsik érdeklődve figyelték, hogyan készülnek a különféle fánkok, majd örömmel fogyasztották el az ízletes eredményt.
Isten fizesse a felajánlók jó szándékát.
A fényképeket Sztregovai Erika készítette.
Diósjenőn élni jó!
Diófa Szövetség

Olvasson tovább!

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Dagasztja a szeretet

A Mákvirág Nyugdíjas klubra lehet számítani! A nagymama korú hölgyek kora reggel óta dagasztják, kelesztik, sütik a fánkokat, helyi

Tovább olvasom...

Biciklitartó állvány

Lakossági észrevétel érkezett, mely szerint jó lenne egy biciklitartó állvány az új orvosi rendelőhöz, illetve a Művészetek Háza, Tükrös

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu