Mocsári Gergely gyémántdiplomás

In Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Oktatás

A Szentgyörgyi István Általános Iskola egykori igazgatóját, Mocsári Gergelyt köszöntötték munkatársai az IKSZT-ben október 6-án, délután. Az egykori kollektíva azon alkalomból jött össze, hogy 2023. szeptember 23-án Mocsári igazgató úr gyémánt oklevelet kapott az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen (korábban Egri Tanárképző Főiskola) 60 éve megszerzett tanári diplomájának kerek évfordulójára.

Mocsári Gergely okleveles matematika-kémia-műszaki ismeretek és gyakorlatok szakos általános iskolai tanár. 1981-ben került a diósjenői iskola élére és 27 éven keresztül vezette az intézményt. Sok éven keresztül, tanévenként több mint 400 tanuló és a 25 fős tanári kar tartozott intézményvezetői igazgatása alá. Regnálása alatt lett újjáépítve az iskola és volt év, amikor az új NAT első példányát ő vehette át itt, Diósjenőn a minisztérium munkatársától.

Szerencsésen széles körben ünnepelhette kollégáival a gyémánt oklevél odaítélését. A pénteki összejövetelen a rövid köszöntő beszéd után kötetlen anekdotázás, emlékezések és falatozás követte a megható pillanatokat.

Mocsári igazgató úr több ezer diákot bocsátott útnak a nyolcadik év végén, csak Diósjenőn. A mai napig tanít, megbecsült tanára minden diáknak.

Olvasson tovább!

Bölcsi – 80 % fölötti készültség

Meghaladta a 80%-ot a bölcsi készültségi állapota. Elkezdődtek a csempézések, néhol már az első alapozó festések is megtörténtek. Rövidesen indul az

Tovább olvasom...

Csicseriborsó krém

Az elmúlt hetekben konyhánk átállt a tízóraik és uzsonnák  vonatkozásában, a saját készítésű kencék alkalmazására. A múlt héten minden

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu