Történelmi pillanat!

In Hírek, Közérdekű, Önkormányzati hírek

Kedves Barátaink!

A tegnapi napon újabb pipálnivaló teljesült a választási programunkból. Utolértük magunkat a testületi ülések jegyzőkönyveivel. A folytonosság miatt elébb el kellett készíteni az előző időszakok üléseinek el nem készített jegyzőkönyveit, és azután láthattunk hozzá elkészíteni a mi mandátumunk alatt tartott ülések jegyzőkönyveit. A legutóbbi üléssel bezárólag, készen vagyunk minden jegyzőkönyvvel. Ez történelmi pillanat, az elmúlt 13 és fél évben nem fordult elő, hogy naprakész jegyzőkönyvi állapotok legyenek. Évek teltek el jegyzőkönyv készítés és benyújtás nélkül, holott ezek a testület működésének legfontosabb alapdokumentumai. Utólag aztán számos esetben készültek „igény szerinti” jegyzőkönyvek.

Az anyag honlapra és a nemzeti jogszabálytárba való feltöltése folyamatban van. A továbbiakban gyakorlatilag naprakészen lehet nyomon követni a testület működését, számon kérni a határozatok teljesítését. A munka oroszlánrészét Dr Nagy Anna jegyzőnek és Hugyecz Renátának köszönhetjük. Köszönjük.

Székely József

Olvasson tovább!

Bajban ismerszik meg a jóbarát

Néhány hete, a viharos időjárás nagy pusztítást okozott Nógrádon. A kidőlt fák összehasításához kért segítséget Varga Richárd polgármester úr. A

Tovább olvasom...

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu