Majdnem készen!

In Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Shakespeare és Daniel Steel, Fekete István és P.G.Woodehouse, Leslie L. Lawrence és Árpád-házi királyok, Vörösmarty Mihály összes és Rejtő Jenő.  Békében megférnek egymás mellett. Arra várnak, hogy levedd a polcocskáról, lapozgasd, olvass néhány sort. Akár vidd magaddal az útra, és ha kiolvastad akkor vidd vissza a buszmegállóba. Igen oda, mert a mai napon a Czerman fivérek által kihelyezésre kerültek a könyvszekrénykék, a hirdetőtáblák és a kukák. Igényes, szép. Olyan, amilyenné a köztereinket is formálni fogjuk.

Glöckl Ferenc alpolgármester és Halász Csaba segítségével, a Kalocsai Attila és Buczkó Juli adományából származó könyvekkel töltöttük fel a polcokat, mindenki örömére. A két alsó tartó egyikébe kerülnek a folyóiratok, a másikba pedig néhány Jenői Napló.

Azért egy kis huncutság is belefért, aki alaposan megnézi a Halász Csabás fotót, az rájön, hogy mire célzok.

A cím pedig azért ilyen, mert akkor nyilvánítjuk késznek a buszváróinkat, ha a feliratok is rendben felkerültek. Addig is csöndben örvendeztünk a látványon. Jó érzés volt nézni. Szépülünk.

 Székely József

Olvasson tovább!

Bölcsi – 80 % fölötti készültség

Meghaladta a 80%-ot a bölcsi készültségi állapota. Elkezdődtek a csempézések, néhol már az első alapozó festések is megtörténtek. Rövidesen indul az

Tovább olvasom...

Csicseriborsó krém

Az elmúlt hetekben konyhánk átállt a tízóraik és uzsonnák  vonatkozásában, a saját készítésű kencék alkalmazására. A múlt héten minden

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu