TeSzedd 2023. – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!

Kedves Barátaink!

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, amely az idei évben 11. alkalommal kerül megrendezésre az Energiaügyi Minisztérium támogatásával.

Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy önkéntes megmozdulás keretében közösen varázsoljuk tisztábbá környezetünket.

Várunk minden környezetért tenni akaró önkéntest.

Az idei TeSzedd! akcióra 2023. április 22-28. között kerül sor!
A programhoz két módon lehet csatlakozni:
– találkozási pont regisztrálásával koordinátorként vagy
– már meglévő, találkozási ponthoz önkéntesként való csatlakozással!

Diósjenőn már megtörténtek a regisztrációk, többen is csatlakoztak a helyi találkozási ponthoz. A Göllesz Intézet 10 fővel jön, a GyüMa közösségből eddig öten jelezték részvételüket, a Mákvirág klub is jelen lesz az önkéntes eseményen.

Évente több tonnányi szemetet takarítunk el Diósjenő területén. Ez a szám szerencsére évről, évre csökken, de még mindig van mit tenni. A TeSzedd akció valódi lehetőség arra, hogy néhány órányi munkát felajánlj a közösség szolgálatára.

Találkozás reggel 8-kor a Tájház udvarán, ahol a kötelező munkavédelmi tájékoztató után elosztjuk a feladatokat. Ha van láthatósági mellényed, mindenképp hozd magaddal!

A munka végeztével szeretettel várunk egy tányér bográcsos ennivalóval, mert a közösségi élmény része az is, hogy a jól végzett munka után, együtt, jó kedvvel költsük el a frissen készült ételt.

Nagyon fontos hogy résztvevő-létszám dolgában visszajelzéseket kapjunk csütörtökig bezárólag, az alapanyagok bevásárlásához. 

Ezért kérünk, hogy jelezd szándékodat a 06-30-524-9575-ös telefonszámon Glöckl Ferencnél, vagy a jenoinaplo20@gmail.com email címen!

Szeretettel várunk. Tegyünk a tiszta környezetünkért!