Színesítjük a közétkeztetést

In Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Konyhafelújítás, Közétkeztetés, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Tisztelt lakosság, kedves Barátaink!

Kati néni konyhavezetővel megbeszélve, a jövő héttől fokozatosan színesítjük a konyha kínálatát. Első lépésként, jövő hét szerdán, első alkalommal lesz kínai édes – savanyú csirke, rizskörettel. Majd lépésről lépésre, következnek a nemzetközi konyha ismertebb és népszerűbb fogásai. Ami beválik, ami pozitív visszajelzéseket kap, azt a fogást integráljuk a rendszeres kínálatba.
Továbbá, sorra kitapasztalva a fejlett konyhatechnológiánk csínját-bínját, (pl. a gőzölni és sütni egyszerre képes kombisütőt) a köretválaszték is színesedni fog, elsőként steak burgonyával.
Nemrégiben megjelent kínálatunkban a bulgur, és ki fogjuk próbálni az évszázadokon keresztül a magyarság asztalán szereplő, de később méltatlanul elfelejtett hajdina és köles köreteket.
Székely József
polgármester

Olvasson tovább!

Bölcsi – 80 % fölötti készültség

Meghaladta a 80%-ot a bölcsi készültségi állapota. Elkezdődtek a csempézések, néhol már az első alapozó festések is megtörténtek. Rövidesen indul az

Tovább olvasom...

Csicseriborsó krém

Az elmúlt hetekben konyhánk átállt a tízóraik és uzsonnák  vonatkozásában, a saját készítésű kencék alkalmazására. A múlt héten minden

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu