Óvatosnak kell lenni!

In Bűnügyi hírek, Diófa Szövetség, Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Önkormányzati hírek

Tisztelt Lakosság!

Korábbi híradásainkban már beszámoltunk az ún. unokázós csalókról. A tavalyi évben sajnos falubeli áldozata is volt a csalók “munkásságának”, akiket a frissen üzembe helyezett térfigyelő kamera rendszer segítségével sikerült kézre keríteni. De ahogy mondani szokták, egy helyébe tíz jön rögvest, így sajnos ismét hírt kaptunk arról, hogy újabb unokázós csalók tevékenykednek Nógrád megyében.

A július 7-i Képviselő-testületi ülésen beszámolót tartott Tánczos Miklós rendőr ezredes, a Rétsági Rendőrkapitányság vezetője és kiemelten felhívta a figyelmet a csalók ismételt jelenlétére. A Képviselő-testület segítségét kérte,  hogy a megfelelő kommunikációs felületeinken tájékoztassuk a lakosságot, azon belül is főként az időseket, ezzel is erősítve a csalók elleni küzdelmet. Péntek délelőtt elkészült a szórólap, amit délig jóvá is hagyott a rendőrség. Megrendeltük és estére ki is nyomtattak 1100 példányt. A hétvégén kihordott újságok mellékleteként el is jutott is a lakossághoz.

Az információs szórólap az egyházi közösségekhez is el lett juttatva, így az elmúlt vasárnap már a templomba járók is értesülhettek annak tartalmáról.

Így háláljuk meg a rendőrök kitartó munkáját. Köszönjük nekik.

Diófa Szövetség

Olvasson tovább!

Bajban ismerszik meg a jóbarát

Néhány hete, a viharos időjárás nagy pusztítást okozott Nógrádon. A kidőlt fák összehasításához kért segítséget Varga Richárd polgármester úr. A

Tovább olvasom...

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu