Ne feledjük! – Elektronikai hulladékgyűjtés

Tisztelt Lakosság!

Diósjenő Község Önkormányzata elektronikai hulladékgyűjtést szervez, 2023 március 29 és március 30 napokra, a Villtesz területén, a jelzett napokon 8-15 óráig.

Annak érdekében, hogy a hétközben dolgozók is igénybe tudják venni ezt a lehetőséget 2023 március 25 napon szombaton 8-12 óráig is átvételi lehetőséget biztosítunk.

Az alábbiakban részletezett eszközök átvételére van lehetőség.

  • hálózati árammal, vagy akkumulátorral működő eszközök (irodai eszközök, hűtő, fagyasztó, mosógép, porszívó, elektromos konyhai berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók)
  • telefonok, rádiók, TV, video berendezések,
  • elektromos kerti gépek, barkácsgépek, játékkonzolok
  • gázzal működő eszközök pl: konvektor, bojler, kazán

Csak és kizárólag ép eszközök átvételére van lehetőség, hulladéktörmelék átvételére nincsen mód. Az Önkormányzat munkatársai visszautasítják a hulladék átvételét, amennyiben a fentieknek nem felelnek meg a beszállított eszközök. Az eszközöket rendszerezetten a helyszínen lévő munkatársunk eligazításának megfelelően, az általa kijelölt helyre és módon lehet lerakodni. A elektronikai hulladékot beszállító lakos maga köteles gondoskodni az eszközök lerakodásáról.

Kifejezetten tilos beszállítani:  orvostechnikai eszközöket, földfém kábeleket, ipari alukábeleket, radioaktív berendezéseket, fénycsöveket, toner patronokat és napelemeket.

Diósjenő Község Önkormányzata