Egy szép nap margójára

In Civil szervezetek, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Kultúra, Önkormányzati hírek, Tájház

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a mai napi szüreti felvonuláson. Sokan voltunk, és kiemelkedően sokan öltöztek népviseletbe. Külön köszönet illeti az Aranydió Óvoda munkatársait, akik gyönyörűen feldíszített autón, valamennyien viseletbe öltözve vonultak fel. Tíz-tizenkét lovas is velünk vonult, óriási teljesítmény volt részükről (és a lovak részéről) helyt állni ebben a melegben.

Fiatal srácok majdnem egy éve dolgoztak azon, hogy utanfutós Robi kapájukkal “ünnepi öltözetben és formában” színesítsék a felvonulást. Hiányzott volna, ha nem jönnek a szépen restaurált régi traktorok, de idén is ott voltak, amiért nagy köszönet jár.
Az önkormányzat dolgozói is felkészítették a járműveket, hála nekik.
A Kukac büfénél a Horgászegyesület, a szokásos gazdagon rakott terülj terülj asztallal fogadott bennünket.
A karitász csoport finom babgulyással és kaláccsal várta a felvonulás végét, a szépen díszített Tájházban.
Mindenki hozzátette a magáét a mai szép naphoz. Ezért sikerült olyan jól. Köszönöm.
Székely József
polgármester

(Közel 1000 fénykép készült az idei Szüreti felvonulásról, melyek feldolgozása és albumba rendezése eltart egy darabig. Hamarosan megtekinthetőek lesznek egy másik bejegyzésben.)

Olvasson tovább!

Bölcsi – 80 % fölötti készültség

Meghaladta a 80%-ot a bölcsi készültségi állapota. Elkezdődtek a csempézések, néhol már az első alapozó festések is megtörténtek. Rövidesen indul az

Tovább olvasom...

Csicseriborsó krém

Az elmúlt hetekben konyhánk átállt a tízóraik és uzsonnák  vonatkozásában, a saját készítésű kencék alkalmazására. A múlt héten minden

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu