Diósjenő ma is gyarapodott

Kedves Barátaink!

Megérkezett legújabb szerzeményünk, egy 20 lóerős Mitsubishi gyártmányú SUZUE japán kistraktor, és számos hozzá való munkagép, úgymint:
– homlokrakodó, 300 kilogrammos teherbírással
– hidraulikus mozgatású tolólap
– 300 literes szóróanyag tartály
– talajfúró 460 mm-es fúrószárral (ezt az MTZ traktorhoz vettük a gyümölcsös telepítéshez) Később érkezik egy 250 mm-es fúrószár is, kerítésállításhoz.
A kistraktor vadonatúj gumikkal, akkumulátorral, cserélt olajjal, szűrőkkel és folyadékokkal rendelkezik. Üzemóra számlálója 222 óra üzemidőt mutat. Két darab, két körös, gyorscsatlakozós hidraulikaszelencével rendelkezik, a munkagépek gyors csatlakoztatása érdekében. A homlokrakodó leszerelése, és a tolólap felszerelése összesen 8 percet vett igénybe. A későbbiekben számos további munkagép csatlakoztatható, a minél gépesítettebb, hatékonyabb feladatellátás érdekében. A felsoroltak vételára 2.600.000 Ft volt, fedezetét a polgármester fel nem vett tiszteletdíja képezi.
A gépesítéssel azokra az egyre közeledő időkre készülünk fel, amikor a szűkülő közmunka lehetőségek, egyre kevesebb élőerőt biztosítanak, a közfeladatok ellátásához.
Diósjenő gyarapodik.

Diósjenő Képviselői