Diósjenő ma is gyarapodott

In Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Kedves Barátaink!

Megérkezett legújabb szerzeményünk, egy 20 lóerős Mitsubishi gyártmányú SUZUE japán kistraktor, és számos hozzá való munkagép, úgymint:
– homlokrakodó, 300 kilogrammos teherbírással
– hidraulikus mozgatású tolólap
– 300 literes szóróanyag tartály
– talajfúró 460 mm-es fúrószárral (ezt az MTZ traktorhoz vettük a gyümölcsös telepítéshez) Később érkezik egy 250 mm-es fúrószár is, kerítésállításhoz.
A kistraktor vadonatúj gumikkal, akkumulátorral, cserélt olajjal, szűrőkkel és folyadékokkal rendelkezik. Üzemóra számlálója 222 óra üzemidőt mutat. Két darab, két körös, gyorscsatlakozós hidraulikaszelencével rendelkezik, a munkagépek gyors csatlakoztatása érdekében. A homlokrakodó leszerelése, és a tolólap felszerelése összesen 8 percet vett igénybe. A későbbiekben számos további munkagép csatlakoztatható, a minél gépesítettebb, hatékonyabb feladatellátás érdekében. A felsoroltak vételára 2.600.000 Ft volt, fedezetét a polgármester fel nem vett tiszteletdíja képezi.
A gépesítéssel azokra az egyre közeledő időkre készülünk fel, amikor a szűkülő közmunka lehetőségek, egyre kevesebb élőerőt biztosítanak, a közfeladatok ellátásához.
Diósjenő gyarapodik.

Diósjenő Képviselői

 

Olvasson tovább!

Bajban ismerszik meg a jóbarát

Néhány hete, a viharos időjárás nagy pusztítást okozott Nógrádon. A kidőlt fák összehasításához kért segítséget Varga Richárd polgármester úr. A

Tovább olvasom...

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Dagasztja a szeretet

A Mákvirág Nyugdíjas klubra lehet számítani! A nagymama korú hölgyek kora reggel óta dagasztják, kelesztik, sütik a fánkokat, helyi

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu