Az önként vállalt házi feladat teljesítése

In Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek, Útfelújítás

Tisztelt lakosság, kedves Barátaink!

 

Sokan emlékezhetnek a január 14-i önkéntes feladatvállalásomra. A Szabadság út Villtesztől a vasúti sorompóig tartó szakaszának a felújítását tűztem magam elé, házi feladatul. Sikerült fejleményt elérni az ügyben. Örömmel értesítem az olvasókat, hogy megszületett a megállapodás Lehel Zoltán vezérigazgató úrral, a Nógrád Vármegyei Közút vezetőjével.

Április második felében kezdődik a munka a padkák és árkok rendezésével, és május hónapban fektetik az új aszfaltszőnyeget.

A magam és polgármester elődeim nevében köszönöm a lakosság húsz-harminc évi türelmét. Büszke vagyok arra, hogy a Diófa Szövetség idején, a község teljes főúthálózata megújul(t).

Mindannyiunk nevében köszönöm Lehel Zoltán vezérigazgató Úr és Balla Mihály országgyűlési képviselő úr, Diósjenő iránti jóindulatát.

 

Diósjenőn élni jó!
Székely József polgármester és a Diófa Szövetség!

Olvasson tovább!

Bajban ismerszik meg a jóbarát

Néhány hete, a viharos időjárás nagy pusztítást okozott Nógrádon. A kidőlt fák összehasításához kért segítséget Varga Richárd polgármester úr. A

Tovább olvasom...

Boci szelet ebédre

A mai ebéd második fogása is a község konyháján készül, ami ilyen lett: Tartani lehet tőle, hogy túl sok lesz

Tovább olvasom...

Dagasztja a szeretet

A Mákvirág Nyugdíjas klubra lehet számítani! A nagymama korú hölgyek kora reggel óta dagasztják, kelesztik, sütik a fánkokat, helyi

Tovább olvasom...

Mobile Sliding Menu