I ❤️ Diósjenő Fotópályázat 2021

Tisztelt érdeklődők!

2021-ben ismét megrendezésre kerül az I ❤️ Diósjenő fotópályázat. Az első ilyen közösségi akciót 2018-ban, civil szervezésben rendeztük meg. Éppen ezért a díjazás is szerény volt, de a lelkesedés annál nagyobb. Most a 2021-es év elején, újra elérkezettnek láttam az idő hogy szebbnél-szebb fotókat gyűjtsünk Diósjenőről. A legtöbb szavazatot kapó fotó készítője idén egy komolyabb, 100.000 forintos nyereményben részesül majd, éppen ezért amatőrök, hobbi fotósok és profi fényképészek jenetkezését is várjuk. 

A téma bármi a Diósjenőhöz köthető. Egy nevező egy képet küldhet be, amit később egy közös albumba töltünk fel és internetes szavazásra bocsátunk Diósjenő Közösségi oldalán. A szavazás két hétig tart majd.

Nevezési határidő : 2021.04.30.

Nevezés módja  : Email-ben a fotopalyazat@diosjeno.hu címre. A levélnek tartalmaznia kell a beküldő nevét (cégnevét), elérhetőségét (e-mail és telefonszám), illetve magát a fotót. A nevezés díjtalan.

A pályázat célja Diósjenő értékeinek bemutatása minél szélesebb körben, nagyobb létszámú érdeklődőnek az interneten.

A nevezéssel minden beküldő hozzájárul hogy Diósjenő Község Önkormányzata szabadon felhasználhassa a beküldött fotót a jövőben, természetesen a szerző megjelölésével.

Sok szeretettel várjuk a fotókat, mutassuk meg együtt Diósjenő szépségeit a világnak!

Glöckl Ferenc
alpolgármester