Börzsönyaljai turisztikai lehetőségek

Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Hírek, Idegenforgalom, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek, Strand

Ezzel a címmel tartottak tegnap délután egyeztető megbeszélést a polgármesteri hivatalban, melyen jelen volt Balla Mihály országgyűlési képviselő, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK) munkatársai, valamint környékbeli polgármesterek.

Székely József polgármester mutatta be a meghívottaknak azt a prezentációt, amelyben összefoglalta, hogy miként tudna Diósjenő csatlakozni a hamarosan induló TOP+ 6.1.4. pályázathoz.
Diósjenő egyetlen kitörési lehetősége a turizmusban van, ezért minden adódó lehetőséget meg kell ragadni annak érdekében, hogy forrásokhoz jusson a település az ilyen irányú fejlesztésekhez.
Az AÖFK részéről Baráth Gergely (jobbról) vázolta a lehetőségeket.
Balla Mihály országgyűlési képviselő együtt ötletelt a polgármesterekkel.
Az estébe nyúló eszmecserén számos ötlet merült fel a környéki és a távolabbi települések Börzsöny környéki turisztikába történő bevonására. A pontos részletekkel és az eredményekkel később jelentkezünk.

Olvasson tovább!

Takarítói munkalehetőség az önkormányzatnál

Diósjenő Község Önkormányzata pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére.

Tovább olvasom...

Hulladékgazdálkodási törvény megsértése

Tisztelt Lakosság! Az elmúlt hónapokban több alkalommal fordult elő, hogy diósjenői lakos(ok) hulladék-kezelési problémáik megoldásával bíztak meg olyan helybéli „vállalkozó(ka)t”,

Tovább olvasom...

A megújult Községi konyha étlapja és árai

Tisztelt lakosság! A megújult Községi konyhán rendelhető napi menü. Június elején (e hét hátralévő napjain) az alábbiak szerint alakul az

Tovább olvasom...