Ne feledjük! – Elektronikai hulladékgyűjtés

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Önkormányzati hírek

Tisztelt Lakosság!

Diósjenő Község Önkormányzata elektronikai hulladékgyűjtést szervez, 2023 március 29 és március 30 napokra, a Villtesz területén, a jelzett napokon 8-15 óráig.

Annak érdekében, hogy a hétközben dolgozók is igénybe tudják venni ezt a lehetőséget 2023 március 25 napon szombaton 8-12 óráig is átvételi lehetőséget biztosítunk.

Az alábbiakban részletezett eszközök átvételére van lehetőség.

  • hálózati árammal, vagy akkumulátorral működő eszközök (irodai eszközök, hűtő, fagyasztó, mosógép, porszívó, elektromos konyhai berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók)
  • telefonok, rádiók, TV, video berendezések,
  • elektromos kerti gépek, barkácsgépek, játékkonzolok
  • gázzal működő eszközök pl: konvektor, bojler, kazán

Csak és kizárólag ép eszközök átvételére van lehetőség, hulladéktörmelék átvételére nincsen mód. Az Önkormányzat munkatársai visszautasítják a hulladék átvételét, amennyiben a fentieknek nem felelnek meg a beszállított eszközök. Az eszközöket rendszerezetten a helyszínen lévő munkatársunk eligazításának megfelelően, az általa kijelölt helyre és módon lehet lerakodni. A elektronikai hulladékot beszállító lakos maga köteles gondoskodni az eszközök lerakodásáról.

Kifejezetten tilos beszállítani:  orvostechnikai eszközöket, földfém kábeleket, ipari alukábeleket, radioaktív berendezéseket, fénycsöveket, toner patronokat és napelemeket.

Diósjenő Község Önkormányzata

Olvasson tovább!

Takarítói munkalehetőség az önkormányzatnál

Diósjenő Község Önkormányzata pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére.

Tovább olvasom...

Hulladékgazdálkodási törvény megsértése

Tisztelt Lakosság! Az elmúlt hónapokban több alkalommal fordult elő, hogy diósjenői lakos(ok) hulladék-kezelési problémáik megoldásával bíztak meg olyan helybéli „vállalkozó(ka)t”,

Tovább olvasom...

A megújult Községi konyha étlapja és árai

Tisztelt lakosság! A megújult Községi konyhán rendelhető napi menü. Június elején (e hét hátralévő napjain) az alábbiak szerint alakul az

Tovább olvasom...