Finomság, kedvesség, összefogás – Bálint nap

Civil szervezetek, Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Kultúra, Oktatás, Önkormányzati hírek, Tájház

A Karitász csoport, a Tájházas csoport, önzetlen civil adományozók és az Önkormányzat összefogásával, farsangi fánksütés volt ma délelőtt a Tájházban, az ovisok részére.

Közel 200 darab fánk készült, szalagos és csöröge formában. Emellett egy kis télűző tánccal próbálták meg előcsalogatni a tavaszt!
A szervezők köszönik mindenkinek aki segített megvalósítani a mai programot.  A csodás fánkokat Horváth Szilvi, Csurja Ági, Vargáné Erzsébet és  Pára Szilvi készítették.
Az ovisokat Pápai Erika táncoltatta meg.
A finom házi lekvárokat Zacharné Gyurcsik Györgyinek, Martonné Csurja Mártinak, Diósi Erikának, Holics Tündének, Székelyné Bognár Eszternek és Faragóné Lencsés Enikőnek köszönhetik a tájházi programok lelkes szervezői.

A Karitaszosok és a Tájházasok közös munkáját az Önkormányzat támogatta a szükséges alapanyagokkal, illetve a Tájház rendezvénytermének befűtésével.

A kicsik érdeklődve figyelték, hogyan készülnek a különféle fánkok, majd örömmel fogyasztották el az ízletes eredményt.
Isten fizesse a felajánlók jó szándékát.
A fényképeket Sztregovai Erika készítette.
Diósjenőn élni jó!
Diófa Szövetség

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...