Meleg és fény a macsolai óvodában

Adománygyűjtés, Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Galéria, Hírek, Kiemelt, Önkormányzati hírek, Testvértelepülés

Kedves Diósjenői lakosok!

Testvértelepülésünk, Macsola előljárója (arrafelé így hívják a polgármestert) küldte a csatolt fotókat. Mint korábban hírül adtuk, a háború kitörését követően, több alkalommal szerveztünk gyűjtést, hogy a nehéz időkben baráti-testvéri segítséget nyújtsunk abban, amiben kérték.
Legutóbb egy professzionális, napelem rendszerrel is kompatibilis invertert és akkumulátorokat juttattunk el hozzájuk, korábban pedig egy benzines generátort. Az orosz rakétázások következtében, napi 20-22 órás áramszünetek is voltak és vannak.
Az általunk küldött eszközök biztosították az óvoda, a hivatal és az iskola fűtéséhez, valamint világításához az áramot a szünetek idején.
Ismételten köszönjük mindenki segítségét, a minden adomány mögött meghúzódó jó szándékot.
Jó érzés látni, hogy a macsolai óvodások biztonságban, fűtött és megvilágított helyiségben tölthetik „szolgálati idejüket”.

Diósjenőn élni jó!

Diófa Szövetség.

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...