Szeptember 11 szombat – Szüreti Mulatság

Hírek, Kiemelt, Kultúra

Az év egyik legnagyobb bulija a 3 plusz 2 együttessel Diósjenőn

Sok szerettel várunk minden kedves látogatót az idei szüreti felvonulásra, és az azt követő mulatságra.

11:30-tól gyülekező a tájháznál. Kérünk mindenkit hogy aki tud öltözzön be népviseletbe, várunk a környező településekről is lelkes népviseletbe öltöző vendégeket. Járműveket, traktorokat és mindent ami ilyenkor szokás.

12:00-kor indul a felvonulás három megállóval: Strand, Focipálya, Kukac büfé, a menet végén érkezés a szabadtéri színpadhoz a Béke után. A szüreti felvonulás zenefelelőse Szénási Attila lesz, a bíró szerepét pedig Simon János vállalta el, köszönjük szépen.

15:00-kor kezdődik a 3+2 együttes élő koncertje a színpadon amire a belépés ingyenes lesz. A kb 90 perces koncert alatt felcsendülnek a klasszikus slágerek az együttes előadásában.

20:00-tól Szüreti Bál az Iskolában
Belépő 1000 forint / fő
A bál hangulatfelelőse a Visszhang Zenekar

Olvasson tovább!

Helyi Esélyegyenlőségi Program – Társadalmi vitára bocsátás

A teljes program EZEN A LINKEN érhető el. A programmal kapcsolatos véleményeket, hozzászólásokat az alábbi elérhe­tőségeken várjuk 2023. február 10.-ig. dr.

Tovább olvasom...

Helyzetjelentés az épülő orvosi rendelőből

Az elmúlt pénteken zajlott a gyermekorvosi rendelő elektromos szerelvényezésének egyeztetése az érintettek részvételével. Folyamatban a mennyezetek hőszigetelése és gipszkartonozása. Diósjenőn élni

Tovább olvasom...

Meleg és fény a macsolai óvodában

Kedves Diósjenői lakosok! Testvértelepülésünk, Macsola előljárója (arrafelé így hívják a polgármestert) küldte a csatolt fotókat. Mint korábban hírül adtuk, a

Tovább olvasom...