I ❤️ Diósjenő Fotópályázat 2021

Hírek, Kiemelt, Önkormányzati hírek

Tisztelt érdeklődők!

2021-ben ismét megrendezésre kerül az I ❤️ Diósjenő fotópályázat. Az első ilyen közösségi akciót 2018-ban, civil szervezésben rendeztük meg. Éppen ezért a díjazás is szerény volt, de a lelkesedés annál nagyobb. Most a 2021-es év elején, újra elérkezettnek láttam az idő hogy szebbnél-szebb fotókat gyűjtsünk Diósjenőről. A legtöbb szavazatot kapó fotó készítője idén egy komolyabb, 100.000 forintos nyereményben részesül majd, éppen ezért amatőrök, hobbi fotósok és profi fényképészek jenetkezését is várjuk. 

A téma bármi a Diósjenőhöz köthető. Egy nevező egy képet küldhet be, amit később egy közös albumba töltünk fel és internetes szavazásra bocsátunk Diósjenő Közösségi oldalán. A szavazás két hétig tart majd.

Nevezési határidő : 2021.04.30.

Nevezés módja  : Email-ben a fotopalyazat@diosjeno.hu címre. A levélnek tartalmaznia kell a beküldő nevét (cégnevét), elérhetőségét (e-mail és telefonszám), illetve magát a fotót. A nevezés díjtalan.

A pályázat célja Diósjenő értékeinek bemutatása minél szélesebb körben, nagyobb létszámú érdeklődőnek az interneten.

A nevezéssel minden beküldő hozzájárul hogy Diósjenő Község Önkormányzata szabadon felhasználhassa a beküldött fotót a jövőben, természetesen a szerző megjelölésével.

Sok szeretettel várjuk a fotókat, mutassuk meg együtt Diósjenő szépségeit a világnak!

Glöckl Ferenc
alpolgármester

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...