Kérelmek, panaszok, közérdekű beadványok, bejelentések kezelése a járványidőszakban

Kiemelt, Közérdekű, Közlemény, Önkormányzati hírek

Tisztelt Ügyfeleink!

A Kormány 478/2020. (XI. 3.) rendeletével az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A veszélyhelyzet időszakában Hivatalunk hétfői és szerdai napokon továbbra is biztosítja a személyes ügyintézés lehetőségét, az erről szóló tájékoztatás a Hivatal bejárati ajtaján megtalálható.

Ennek értelmében ügyfélfogadási napokon a Polgármesteri Hivatal Titkárságának ablakán kopogtatással történő jelzés mellett lehet személyesen ügyet intézni a maszkviselés szabályainak betartásával.

A veszélyhelyzet időszakában különös fontossággal bír az, hogy az ügyfelek használják az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Ennek elősegítése érdekében, 2021. január 1-től a Kormányzati Ügyfélvonal (1818) segíti az elektronikus ügyintézési portál használatát, az erről szóló tájékoztatót honlapunkon is olvashatják. Az elektronikus ügyintézés során Ügyfélkapu regisztráció szükséges.

Az ügyfélvonal alapvető, a hatósági eljárás során hasznosítható ismeretekkel látja el az ügyfeleket, valamint megkönnyíti a megfelelő közigazgatási szerv megkeresését.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Polgármesteri Hivatal honlapján ügyintézés menüpont alatt feltüntetett elektronikus elérhetőségek (hivatali e-mail címek) joghatás kiváltását célzó beadványok befogadására nem alkalmasak, azt a Hivatal Biztonságos kapcsolattartási címére kell küldeniük.

A Diósjenői Polgármesteri Hivatal biztonságos kapcsolattartási címe az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (E-ügyintézési törvény) alapján az alábbi:

Diósjenő Polgármesteri Hivatal
Hivatal rövid neve: DIOSJENO

KRID száma: 100135307

A panaszok, közérdekű bejelentések ügyindító nyomtatványai az általános bejelentő lap, valamint az állattartási bejelentő lap, a Letölthető nyomtatványok között megtalálhatók, kérjük, ügyintézés esetén olvashatóan kitöltve, aláírással ellátva, személyesen vagy postai úton a Polgármesteri Hivatal címére eljuttatni.

dr. Nagy Anna
jegyző

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...