Diósjenő ma is gyarapodott

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Kedves Barátaink!

Megérkezett legújabb szerzeményünk, egy 20 lóerős Mitsubishi gyártmányú SUZUE japán kistraktor, és számos hozzá való munkagép, úgymint:
– homlokrakodó, 300 kilogrammos teherbírással
– hidraulikus mozgatású tolólap
– 300 literes szóróanyag tartály
– talajfúró 460 mm-es fúrószárral (ezt az MTZ traktorhoz vettük a gyümölcsös telepítéshez) Később érkezik egy 250 mm-es fúrószár is, kerítésállításhoz.
A kistraktor vadonatúj gumikkal, akkumulátorral, cserélt olajjal, szűrőkkel és folyadékokkal rendelkezik. Üzemóra számlálója 222 óra üzemidőt mutat. Két darab, két körös, gyorscsatlakozós hidraulikaszelencével rendelkezik, a munkagépek gyors csatlakoztatása érdekében. A homlokrakodó leszerelése, és a tolólap felszerelése összesen 8 percet vett igénybe. A későbbiekben számos további munkagép csatlakoztatható, a minél gépesítettebb, hatékonyabb feladatellátás érdekében. A felsoroltak vételára 2.600.000 Ft volt, fedezetét a polgármester fel nem vett tiszteletdíja képezi.
A gépesítéssel azokra az egyre közeledő időkre készülünk fel, amikor a szűkülő közmunka lehetőségek, egyre kevesebb élőerőt biztosítanak, a közfeladatok ellátásához.
Diósjenő gyarapodik.

Diósjenő Képviselői

 

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...