Megkezdődött a szociális tűzifa kiszállítása

Hírek, Kiemelt, Önkormányzati hírek

Tisztelt Lakosság!

A mai napon megkezdődött a szociális tűzifa kiszállítása.

A nap folyamán 31 köbméter tűzifa, 22 fuvarral került el az igénylők által megadott címekre.

A szállítás a lakcímre, a ház elé, a kapubejáróig történik.

A rendelet szerint a bizottsági döntést követően legkésőbb a tárgyévet követő év február 15. napjáig a polgármester gondoskodik a tűzifa térítésmentes kiszállításáról/házhoz szállításáról, vagy rendelkezésre állást követően haladéktalanul, legkésőbb azonban 2020. február 15. napjáig.

A kiszállítás az igénylések beérkezésének sorrendjében történik. Akik telefonszámot megadtak az igényléskor, azoknak tudjuk leghamarabb kiszállítani.

Kérünk mindenkit saját érdekében az igényléskor adja meg a telefonos elérhetőségét az ügyintézés gyorsítása érdekében! És amennyiben igényelte a tüzelő anyagot, kérjük tartózkodjon otthon, hogy a leszállított mennyiséget átvehesse.

 

Köszönettel Németh Krisztina

 

Az önkormányzat munkatársai az elmúlt hetekben folyamatosan készítették elő a szociális tűzifát, hogy a mai nappal megkezdődhessen a kiszállítás.

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...