Tisztítsuk meg Magyarországot!

Hírek, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Őszinte örömmel tudatjuk, hogy ismét nyertünk egy pályázatot, 4.112.070,-Ft értékben, a szeméttelepeink felszámolására. Van bőven mit felszámolni, de most már az is lesz, amiből. Tiszta szívből köszönjük a Kormánynak, hogy részt vehetünk a “Tisztítsuk meg Magyarországot” programban.
Előzményként annyit, hogy az Állat és Környezetvédelmi Bizottság segítségével felmértük a helyszíneket, illetve a hulladékfajtákat. Megírtuk a pályázatot. Nyertünk. A támogatói okiratot majd feltöltjük a honlapra, abban lesznek a részletek.

Széleskörű összefogást, önkéntes munkát kérünk, amikor eljön a megvalósítás ideje. De nem elégszünk meg ennyivel. A helyszínekre rövidesen figyelmeztető táblákat és vadkamerákat helyezünk ki, hogy senkinek se támadjon ingere szaporítani az eltakarítani valót. Ha mégis lenne, akkor biztos következményként a hatóságokhoz kerülnek a felvételek. A kamerarendszer is óriási segítségünkre lesz a “tisztulásban”. Bátran kijelenthetjük, Diósjenő (épül), tisztul, szépül.

Diósjenő Képviselői

A közmunkásaink folyamatosan takarítják a település zöldterületeit, a bekötő utak melletti területeket, ahol folyamatos a szemét utánpótlása.

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...