Szépkorúak támogatása Diósjenőn

Hírek, Kiemelt, Közlemény, Önkormányzati hírek

Kedves 70 év feletti lakosok!

Az Önök egészségének megóvása érdekében, a képviselőkkel egyetértésben úgy döntöttem, hogy az idén postával küldjük ki a karácsonyi támogatást, azoknak a 70 év feletti lakosoknak, akiknek bankszámla számukat nem ismerjük. Az ismert számlaszámokra átutalással teljesítünk a jogosultak részére. A vírus által kiemelten veszélyeztetett korosztály esetén, így csökkentjük a fertőzés veszélyét.
Áldott, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek.
Vigyázzunk egymásra.
Diósjenő polgármestere.

K ö z l e m é n y

Tájékoztatjuk 70 év feletti, állandó lakcímmel rendelkező diósjenői lakosainkat, hogy Diósjenő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9/2020(VII.17.)sz. rendeletével módosított 9/2019(XII.11.)sz. rendeletének 19.§.(2)bekezdése alapján a részükre járó, 2020.évi  10.000.-Ft összegű támogatás 2020.december 03. napjától kezdődően kerül kifizetésre 2020. december 11. napjáig folyamatosan.

Azon személyeknek, akik készpénzben kérték a kifizetést, postai úton fogjuk megküldeni a támogatás összegét. Azoknak akik átutalással kérték a kifizetést, banki átutalással fogunk teljesíteni ugyanezen időszakban.

 

Kérjük fentiek szíves tudomásul vételét.

 

 

                                                                       Diósjenő község Önkormányzatának

                                                                                Polgármesteri Hivatala

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...