Szépkorúak támogatása Diósjenőn

Hírek, Kiemelt, Közlemény, Önkormányzati hírek

Kedves 70 év feletti lakosok!

Az Önök egészségének megóvása érdekében, a képviselőkkel egyetértésben úgy döntöttem, hogy az idén postával küldjük ki a karácsonyi támogatást, azoknak a 70 év feletti lakosoknak, akiknek bankszámla számukat nem ismerjük. Az ismert számlaszámokra átutalással teljesítünk a jogosultak részére. A vírus által kiemelten veszélyeztetett korosztály esetén, így csökkentjük a fertőzés veszélyét.
Áldott, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek.
Vigyázzunk egymásra.
Diósjenő polgármestere.

K ö z l e m é n y

Tájékoztatjuk 70 év feletti, állandó lakcímmel rendelkező diósjenői lakosainkat, hogy Diósjenő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9/2020(VII.17.)sz. rendeletével módosított 9/2019(XII.11.)sz. rendeletének 19.§.(2)bekezdése alapján a részükre járó, 2020.évi  10.000.-Ft összegű támogatás 2020.december 03. napjától kezdődően kerül kifizetésre 2020. december 11. napjáig folyamatosan.

Azon személyeknek, akik készpénzben kérték a kifizetést, postai úton fogjuk megküldeni a támogatás összegét. Azoknak akik átutalással kérték a kifizetést, banki átutalással fogunk teljesíteni ugyanezen időszakban.

 

Kérjük fentiek szíves tudomásul vételét.

 

 

                                                                       Diósjenő község Önkormányzatának

                                                                                Polgármesteri Hivatala

Olvasson tovább!

Szünetel a fogászati rendelés

Tisztelt lakosság! 2022. január 17-én és 18-án, betegség miatt szünetel a fogászati rendelés. Sürgős esetben kérjük keressék az ügyeletet!  

Tovább olvasom...

Rendben lezajlott az elektronikai hulladék begyűjtése

Tisztelt lakosság! A tavalyi év tapasztalatai alapján egy nagy konténert szállított Diósjenőre a begyűjtést szervező alvállalkozó. Végül a becsült mennyiség

Tovább olvasom...

Elkészült a Jenői Napló 2021 november-decemberi száma

Tisztelt Lakosság! Elkészült a Jenői Napló legújabb száma. Hamarosan eljuttatjuk minden postaládába és a buszvárók hírlaptartóiba. A lap megnyitása és

Tovább olvasom...