Mi lesz a Jenő-Nappal 2020-ban?

Hírek, Közérdekű, Kultúra

Tisztelt lakosság!

Az idei év sokmindenben különbözik az eddigiektől. Időben (januárban) teljesen készen voltunk a 2020-as rendezvénytervvel. Sok környékbeli önkormányzat még bele sem kezdett akkor a szervezésbe. Azt bátran állíthatom hogy egy nagyon tartalmas és színvonalas programot állítottunk össze az idei „falunapra”. Soha nem látott színvonalú mesejátékok és jelmezes gyermekkoncertek a gyerekeknek, operett és táncdalfesztivál slágerek az idősebbeknek és az esti órákban pedig egy igazi zenés időutazás volt a programban. Szandi, Csordás Tibi és Bereczki Zoltán fellépése Arató András video diszkójával. Az egész nap fellépőinek költségvetése kb a 35%-a a 2019-ben erre a célra kifizetett összegnek.

Januárban még nem gondoltuk hogy az egész évet teljesen át fogja rendezni a koronavírus járvány. A szigorú intézkedések, tilalmak és korlátozások sok kérdést vetettek fel a rendezvények szervezésénél is. Amint az várható volt, a tömegrendezvényeket fogják a legutoljára engedélyezni kormányzati szinten. A legvégsőkig kitartottunk és reménykedtünk.  Azonban így egy hónappal a rendezvény előtt a fellépőkkel egyeztetve sajnos úgy kellett döntenünk hogy az eredeti elképzelés szerinti programot nem tudjuk megtartani.  Jó hír viszont hogy ugyanezt a programot le tudtuk kötni 2021-re változatlan áron. Így a jövő évi Jenő-Napon minden kedves lakos találkozhat a fent leírt előadókkal.

Mivel a Jenő-Nap Diósjenőről szól, ezért mindenképpen szeretnénk erre a napra programot szervezni. Egy más jellegű napot, amit a jogszabályok megengednek és a település lakóiról szól. A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

üdvözlettel:

Glöckl Ferenc alpolgármester

 

Olvasson tovább!

Zöldhulladék begyűjtése

Tisztelt Lakosság! Diósjenő Község Önkormányzata ismételten gally, és kerti zöldhulladék befogadó akciót hirdet. Diósjenői lakcímkártyát bemutató, vagy üdülőövezeti illetékességet igazoló

Tovább olvasom...

Aktív érdeklődés a Gondosóra Program iránt

Pénteken - hál' Istennek - számos idős lakos élt a lehetőséggel, hogy Glöckl Ferenc alpolgármester segítségét igénybe véve, regisztráljanak

Tovább olvasom...