Mi lesz a Jenő-Nappal 2020-ban?

Hírek, Közérdekű, Kultúra

Tisztelt lakosság!

Az idei év sokmindenben különbözik az eddigiektől. Időben (januárban) teljesen készen voltunk a 2020-as rendezvénytervvel. Sok környékbeli önkormányzat még bele sem kezdett akkor a szervezésbe. Azt bátran állíthatom hogy egy nagyon tartalmas és színvonalas programot állítottunk össze az idei “falunapra”. Soha nem látott színvonalú mesejátékok és jelmezes gyermekkoncertek a gyerekeknek, operett és táncdalfesztivál slágerek az idősebbeknek és az esti órákban pedig egy igazi zenés időutazás volt a programban. Szandi, Csordás Tibi és Bereczki Zoltán fellépése Arató András video diszkójával. Az egész nap fellépőinek költségvetése kb a 35%-a a 2019-ben erre a célra kifizetett összegnek.

Januárban még nem gondoltuk hogy az egész évet teljesen át fogja rendezni a koronavírus járvány. A szigorú intézkedések, tilalmak és korlátozások sok kérdést vetettek fel a rendezvények szervezésénél is. Amint az várható volt, a tömegrendezvényeket fogják a legutoljára engedélyezni kormányzati szinten. A legvégsőkig kitartottunk és reménykedtünk.  Azonban így egy hónappal a rendezvény előtt a fellépőkkel egyeztetve sajnos úgy kellett döntenünk hogy az eredeti elképzelés szerinti programot nem tudjuk megtartani.  Jó hír viszont hogy ugyanezt a programot le tudtuk kötni 2021-re változatlan áron. Így a jövő évi Jenő-Napon minden kedves lakos találkozhat a fent leírt előadókkal.

Mivel a Jenő-Nap Diósjenőről szól, ezért mindenképpen szeretnénk erre a napra programot szervezni. Egy más jellegű napot, amit a jogszabályok megengednek és a település lakóiról szól. A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

üdvözlettel:

Glöckl Ferenc alpolgármester

 

Olvasson tovább!

Csatlakozási lehetőség a Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesülethez és a Diósjenői Polgárőr Egyesülethez

Tisztelt lakosság! Civil szervezeteinkkel egyeztetve az Önkormányzat szeretne egy toborzást szervezni, csatlakozási lehetőséget biztosítani a Tűzoltó Egyesületünkhöz és a Polgárőrséghez.

Tovább olvasom...

Módosul a rétsági kormányablak ügyfélfogadási rendje

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 6-tól a kormányablak nyitvatartása módosul! A Rétság, Rákóczi út 20. szám alatti kormányablak 2020.

Tovább olvasom...

07-11 szombat – Tájházavató Nap

Tájházavató Nap 2020.07.11. szombat - Diósjenő, piactér Gyermekprogramok 10:00-tól - Kisvonatozás a településen - Kézműves gyermek foglalkozások - Tűzoltóautók, a gyermekek megtekinthetik diósjenői tűzoltók

Tovább olvasom...