KÖZLEMÉNY – A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjéről

Hírek, Önkormányzati hírek

K Ö Z L E M É N Y

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy  a kihirdetett veszélyhelyzet a Kormány által benyújtott, a veszélyhelyzet megszüntetésére vonatkozó törvényjavaslat értelmében az országgyűlés döntésétől függően várhatóan 2020. június 20-án kerül megszüntetésre. A veszélyhelyzet megszűnését követően hivatalunk ügyfélfogadási rendje a korábbitól eltérően az alábbi lesz:

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje

Hétfő:                       8.00-12.00 óráig és 13.00-15.30 óráig

Szerda:                      8.00-12.00 óráig és 13.00-15.30 óráig

A Polgármester fogadóórája:

Minden hónap első hétfője

14.00-16.00 óráig

(Titkárságon történő előzetes bejelentkezés alapján)

A Jegyző fogadóórája

Minden hónap utolsó szerdáján

9.00 – 12.00 óráig és 13.00 – 15.00 óráig

A település képviselőket, valamint az intézményvezetőket lehetőleg előre egyeztetett időpontban fogadni kell ügyfélfogadási időn kívül is.

dr. Nagy Anna

jegyző

Olvasson tovább!

Csatlakozási lehetőség a Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesülethez és a Diósjenői Polgárőr Egyesülethez

Tisztelt lakosság! Civil szervezeteinkkel egyeztetve az Önkormányzat szeretne egy toborzást szervezni, csatlakozási lehetőséget biztosítani a Tűzoltó Egyesületünkhöz és a Polgárőrséghez.

Tovább olvasom...

Módosul a rétsági kormányablak ügyfélfogadási rendje

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 6-tól a kormányablak nyitvatartása módosul! A Rétság, Rákóczi út 20. szám alatti kormányablak 2020.

07-11 szombat – Tájházavató Nap

Tájházavató Nap 2020.07.11. szombat - Diósjenő, piactér Gyermekprogramok 10:00-tól - Kisvonatozás a településen - Kézműves gyermek foglalkozások - Tűzoltóautók, a gyermekek megtekinthetik diósjenői tűzoltók