Az elmúlt négy nap

Hírek, Közérdekű, Önkormányzati hírek

Tisztelt lakosok, kedves Barátaink!

  • Az elmúlt négy napban csillagos ötösre vizsgázott civil szervezeteink, és a nógrádi civil szervezetek közötti segítségnyújtás, testvéri együttműködés. Bajban tudod meg, hogy kire lehet számítani. Jó érzés volt biztos lenni abban, hogy 13 órára itt lesz a váltás Nógrádról. Itt is volt, minden alkalommal. Tűzoltók, polgárőrök, sportegysületi tagok, roma kisebbségi képviselő, önkormányzati képviselő, postás, civil… derék emberek. Ide szánták az idejüket. Köszönöm.
  • A bánki Bowling Pizzázó, amikor megtudta, hogy a Nógrád és Diósjenő határában szolgálatot teljesítő önkéntesekhez kell kiszállítsa a megrendelt nyolc pizzát, akkor unszolásra sem volt hajlandó pénzt elfogadni, azt mondta, hogy ezzel fejezi ki nagyrabecsülését. Köszönöm.
  • Méreg Peti két tálca süteményt hozott. Köszönöm.
  • Az elhaladó helybéliek integettek, köszönték a szolgálatot.
  • A visszafordítottak zöme fegyelmezetten tudomásul vette az útzárat, volt aki azt mondta, hogy megérti, nem neheztel. Köszönöm.
  • Egyszer került sor rendőri intézkedésre, illetve ma volt egy olyan esemény amelyről holnap bejelentést teszünk a rendőrségnek.
  • Alapjában véve nem voltak jellemzők az indulatok, korrekt udvarias kommunikáció zajlott. Ezzel együtt is, nehéz négy napon vagyunk túl. Jó lett volna kikapcsolódni.
Diósjenő lakosainak zöme betartotta a kijárási korlátozást. Ma éjfélkor lejár a polgármesterek részére szabott bővített hatáskör, de nincs ok a lazulásra.  Mindenkit még lelkiismeretesebb szabálykövetésre kérek, most, hogy tudjuk, itt van közöttünk a baj.
Továbbra is vigyázzunk egymásra!
Székely József.

Olvasson tovább!

Gally és zöldhulladék átvétel

Tisztelt Lakosság! Folyó hét szombatján (Szeptember 18.) illetve az azt követő három szombaton (szeptember 25., október 2., október 9.) az

Tovább olvasom...