Itt van!

Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Önkormányzati hírek

Tisztelt lakosok, kedves Barátaink!

Hivatalosan még meg nem erősített információink szerint, megvan az első fertőzöttünk. Környezetéből pedig további karanténozott(ak?). Tudtuk hogy lesz ilyen, minden valószínűség szerint számítani lehetett erre. Betegünknek gyógyulást kívánunk. És lesznek továbbiak, minden bizonnyal. Az utolsó napokban sajnos lazulni látszott a fegyelem, sokan nehezen tűrték a bezárkózást. Sajnos várható volt, hogy az fogja elhozni a fegyelem megerősödését, ha valaki pozitív vírustesztet produkál. Meglett.

Indokolt tovább szigorítani a szabályokat. Elvárom, és személyesen fogom ellenőrizni, hogy az összes boltunk maximálisan betartsa a számukra előírt járványügyi megelőzési szabályokat. A helyi lakosság részére szigorítani fogom a kijárási szabályokat, a mai nap folyamán megalkotásra kerül a vonatkozó rendelet. Kérem kísérjék figyelemmel a honlapot. Nagyon határozottan elvárom a szabályok fokozott betartását. Azoktól is, akik az utóbbi napokban terjedelmesen közzé tették jogaik vélt csorbulását, a két napja elrendelt beutazási tilalom kapcsán. Semmi értelme a “bezzeg megmondtam” típusú megnyilvánulásoknak. Nincs száj karate. Lapozunk, és tesszük tovább amit kell. Reájuk is számítunk.

Köszönöm a fegyelmezettséggel, köszönöm a tűzoltók, polgárőrök, civilek segítségét, köszönök minden támogatást. A mai napon egyébként csillapodott valamennyit a turistaáradat, de indokolt a további szolgálat. Holnap is kint leszünk. Mindenek dacára kívánok mindenkinek áldott és békés Húsvétot. Vigyázzunk egymásra!

Székely József

Olvasson tovább!

Fiatalok vállalkozásindítási támogatása

Tisztelt Fiatalok! Szeretném felhívni figyelmüket, hogy folyamatosan elérhető a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program, mely a honlapunkon történő regisztráció után

Tovább olvasom...

Legyenek körültekintőek a halottak napján is!

Tisztelt Lakosság! Kérjük legyenek körültekintőek, óvják értékeiket a közelgő ünnepnapokon is. Olvassák figyelemmel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya felhívását!

Tovább olvasom...

Megérkezett az új Toyota kisbusz

Megérkezett a várva várt 9 személyes Toyota kisbusz. Automata váltóval, navigációval, nagy csomagtartóval, téli gumi szettel kiegészítve.  Az Önkormányzat

Tovább olvasom...