Majdnem készen!

Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Shakespeare és Daniel Steel, Fekete István és P.G.Woodehouse, Leslie L. Lawrence és Árpád-házi királyok, Vörösmarty Mihály összes és Rejtő Jenő.  Békében megférnek egymás mellett. Arra várnak, hogy levedd a polcocskáról, lapozgasd, olvass néhány sort. Akár vidd magaddal az útra, és ha kiolvastad akkor vidd vissza a buszmegállóba. Igen oda, mert a mai napon a Czerman fivérek által kihelyezésre kerültek a könyvszekrénykék, a hirdetőtáblák és a kukák. Igényes, szép. Olyan, amilyenné a köztereinket is formálni fogjuk.

Glöckl Ferenc alpolgármester és Halász Csaba segítségével, a Kalocsai Attila és Buczkó Juli adományából származó könyvekkel töltöttük fel a polcokat, mindenki örömére. A két alsó tartó egyikébe kerülnek a folyóiratok, a másikba pedig néhány Jenői Napló.

Azért egy kis huncutság is belefért, aki alaposan megnézi a Halász Csabás fotót, az rájön, hogy mire célzok.

A cím pedig azért ilyen, mert akkor nyilvánítjuk késznek a buszváróinkat, ha a feliratok is rendben felkerültek. Addig is csöndben örvendeztünk a látványon. Jó érzés volt nézni. Szépülünk.

 Székely József

Olvasson tovább!

Helyi Esélyegyenlőségi Program – Társadalmi vitára bocsátás

A teljes program EZEN A LINKEN érhető el. A programmal kapcsolatos véleményeket, hozzászólásokat az alábbi elérhe­tőségeken várjuk 2023. február 10.-ig. dr.

Tovább olvasom...

Helyzetjelentés az épülő orvosi rendelőből

Az elmúlt pénteken zajlott a gyermekorvosi rendelő elektromos szerelvényezésének egyeztetése az érintettek részvételével. Folyamatban a mennyezetek hőszigetelése és gipszkartonozása. Diósjenőn élni

Tovább olvasom...

Meleg és fény a macsolai óvodában

Kedves Diósjenői lakosok! Testvértelepülésünk, Macsola előljárója (arrafelé így hívják a polgármestert) küldte a csatolt fotókat. Mint korábban hírül adtuk, a

Tovább olvasom...