Majdnem készen!

Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Shakespeare és Daniel Steel, Fekete István és P.G.Woodehouse, Leslie L. Lawrence és Árpád-házi királyok, Vörösmarty Mihály összes és Rejtő Jenő.  Békében megférnek egymás mellett. Arra várnak, hogy levedd a polcocskáról, lapozgasd, olvass néhány sort. Akár vidd magaddal az útra, és ha kiolvastad akkor vidd vissza a buszmegállóba. Igen oda, mert a mai napon a Czerman fivérek által kihelyezésre kerültek a könyvszekrénykék, a hirdetőtáblák és a kukák. Igényes, szép. Olyan, amilyenné a köztereinket is formálni fogjuk.

Glöckl Ferenc alpolgármester és Halász Csaba segítségével, a Kalocsai Attila és Buczkó Juli adományából származó könyvekkel töltöttük fel a polcokat, mindenki örömére. A két alsó tartó egyikébe kerülnek a folyóiratok, a másikba pedig néhány Jenői Napló.

Azért egy kis huncutság is belefért, aki alaposan megnézi a Halász Csabás fotót, az rájön, hogy mire célzok.

A cím pedig azért ilyen, mert akkor nyilvánítjuk késznek a buszváróinkat, ha a feliratok is rendben felkerültek. Addig is csöndben örvendeztünk a látványon. Jó érzés volt nézni. Szépülünk.

 Székely József

Olvasson tovább!

Gally és zöldhulladék átvétel

Tisztelt Lakosság! Folyó hét szombatján (Szeptember 18.) illetve az azt követő három szombaton (szeptember 25., október 2., október 9.) az

Tovább olvasom...