A konyhánk és a Katolikus Ifjúságért közösség nagyszerű teljesítménye

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Konyhafelújítás, Közélet, Községfejlesztés, Művészetek Háza, Önkormányzati hírek, Új orvosi rendelő

Tegnap, az orvosi rendelő átadására a Községi konyha és a Katolikus Ifjúságért közösség (korábbi nevén Karitász) közösen készítették a fogadáson feltálalt finomságokat.

A vendégek le voltak nyűgözve. Sokan kérdezték, hogy áruljam el, honnan rendeltük az igényes, gyönyörűen tálalt ennivalót?
Tudni kell, hogy a terítést, a tálalást és a desszertet készítette a Katolikus Ifjúságért közösség, a főétkezés hideg fogásait pedig a konyha.

A Katolikus Ifjúságért közösség már többször is lenyűgözött bennünket, a művészi kompozíciókként tálalt ínycsiklandó fogásaival. Tegnap egyértelművé lett, hogy a községi konyha ugyanazt a rendkívül magas színvonalat produkálta!

Záporoztak a gratulációk.
Nagyon sokan méltatták az orvosi rendelőket is, de kivétel nélkül mindenki kiemelte a fogadás színvonalát.
Akárcsak az orvosi rendelő építést, a tegnapi fogadást is, csak szoros összefogással lehetett ilyen színvonalon megrendezni.
A Katolikus Ifjúságért közösség működését már sokszor kiemeltük! Most is millió köszönet illeti őket!
Büszkén tehetjük hozzá, hogy konyhánk ugyanazt a rendkívül magas színvonalat produkálta!
Mindezt úgy, hogy úgy „mellékesen”, időben elkészült a szokásos 300 adag ennivaló, mert az élet nem áll meg, az alaptevékenységet folytatni kell bármilyen körülmények között!
Le az összes kalappal, mind a konyha, mind a Katolikus Ifjúságért közösség teljesítménye előtt! Fogadják őszinte gratulációimat!
Székely József
polgármester

Olvasson tovább!

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...

A múlt hét slágere a konyhán: a teriyaki csirke

Korábban hírt adtunk a konyha megújult kínálatáról! Ennek jegyében volt teriyaki csirke a múlt heti menü egyik fogása. A teriyaki csirke

Tovább olvasom...