Színesítjük a közétkeztetést

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Konyhafelújítás, Közétkeztetés, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Tisztelt lakosság, kedves Barátaink!

Kati néni konyhavezetővel megbeszélve, a jövő héttől fokozatosan színesítjük a konyha kínálatát. Első lépésként, jövő hét szerdán, első alkalommal lesz kínai édes – savanyú csirke, rizskörettel. Majd lépésről lépésre, következnek a nemzetközi konyha ismertebb és népszerűbb fogásai. Ami beválik, ami pozitív visszajelzéseket kap, azt a fogást integráljuk a rendszeres kínálatba.
Továbbá, sorra kitapasztalva a fejlett konyhatechnológiánk csínját-bínját, (pl. a gőzölni és sütni egyszerre képes kombisütőt) a köretválaszték is színesedni fog, elsőként steak burgonyával.
Nemrégiben megjelent kínálatunkban a bulgur, és ki fogjuk próbálni az évszázadokon keresztül a magyarság asztalán szereplő, de később méltatlanul elfelejtett hajdina és köles köreteket.
Székely József
polgármester

Olvasson tovább!

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...

A múlt hét slágere a konyhán: a teriyaki csirke

Korábban hírt adtunk a konyha megújult kínálatáról! Ennek jegyében volt teriyaki csirke a múlt heti menü egyik fogása. A teriyaki csirke

Tovább olvasom...