Mocsári Gergely gyémántdiplomás

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Oktatás

A Szentgyörgyi István Általános Iskola egykori igazgatóját, Mocsári Gergelyt köszöntötték munkatársai az IKSZT-ben október 6-án, délután. Az egykori kollektíva azon alkalomból jött össze, hogy 2023. szeptember 23-án Mocsári igazgató úr gyémánt oklevelet kapott az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen (korábban Egri Tanárképző Főiskola) 60 éve megszerzett tanári diplomájának kerek évfordulójára.

Mocsári Gergely okleveles matematika-kémia-műszaki ismeretek és gyakorlatok szakos általános iskolai tanár. 1981-ben került a diósjenői iskola élére és 27 éven keresztül vezette az intézményt. Sok éven keresztül, tanévenként több mint 400 tanuló és a 25 fős tanári kar tartozott intézményvezetői igazgatása alá. Regnálása alatt lett újjáépítve az iskola és volt év, amikor az új NAT első példányát ő vehette át itt, Diósjenőn a minisztérium munkatársától.

Szerencsésen széles körben ünnepelhette kollégáival a gyémánt oklevél odaítélését. A pénteki összejövetelen a rövid köszöntő beszéd után kötetlen anekdotázás, emlékezések és falatozás követte a megható pillanatokat.

Mocsári igazgató úr több ezer diákot bocsátott útnak a nyolcadik év végén, csak Diósjenőn. A mai napig tanít, megbecsült tanára minden diáknak.

Olvasson tovább!

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...

A múlt hét slágere a konyhán: a teriyaki csirke

Korábban hírt adtunk a konyha megújult kínálatáról! Ennek jegyében volt teriyaki csirke a múlt heti menü egyik fogása. A teriyaki csirke

Tovább olvasom...