Egy szép nap margójára

Civil szervezetek, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Kultúra, Önkormányzati hírek, Tájház

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a mai napi szüreti felvonuláson. Sokan voltunk, és kiemelkedően sokan öltöztek népviseletbe. Külön köszönet illeti az Aranydió Óvoda munkatársait, akik gyönyörűen feldíszített autón, valamennyien viseletbe öltözve vonultak fel. Tíz-tizenkét lovas is velünk vonult, óriási teljesítmény volt részükről (és a lovak részéről) helyt állni ebben a melegben.

Fiatal srácok majdnem egy éve dolgoztak azon, hogy utanfutós Robi kapájukkal „ünnepi öltözetben és formában” színesítsék a felvonulást. Hiányzott volna, ha nem jönnek a szépen restaurált régi traktorok, de idén is ott voltak, amiért nagy köszönet jár.
Az önkormányzat dolgozói is felkészítették a járműveket, hála nekik.
A Kukac büfénél a Horgászegyesület, a szokásos gazdagon rakott terülj terülj asztallal fogadott bennünket.
A karitász csoport finom babgulyással és kaláccsal várta a felvonulás végét, a szépen díszített Tájházban.
Mindenki hozzátette a magáét a mai szép naphoz. Ezért sikerült olyan jól. Köszönöm.
Székely József
polgármester

(Közel 1000 fénykép készült az idei Szüreti felvonulásról, melyek feldolgozása és albumba rendezése eltart egy darabig. Hamarosan megtekinthetőek lesznek egy másik bejegyzésben.)

Olvasson tovább!

A plébánia udvara

Tisztelt lakosság, kedves Barátaink! Önkéntesek segítségével megkezdődött a plébánia udvarának rendbe tétele, az építési törmelék eltakarítása. Az Önkormányzat munkagéppel illetve konténerrel

Tovább olvasom...

Üzemanyag kedvezménykártya

A mai napon megérkeztek az Önkormányzathoz az üzemanyag kedvezménykártyák. Székely József polgármester által (Glöckl Ferenc alpolgármester ötlete alapján)  kötött

Tovább olvasom...