Börzsönyaljai turisztikai lehetőségek

Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Hírek, Idegenforgalom, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek, Strand

Ezzel a címmel tartottak tegnap délután egyeztető megbeszélést a polgármesteri hivatalban, melyen jelen volt Balla Mihály országgyűlési képviselő, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK) munkatársai, valamint környékbeli polgármesterek.

Székely József polgármester mutatta be a meghívottaknak azt a prezentációt, amelyben összefoglalta, hogy miként tudna Diósjenő csatlakozni a hamarosan induló TOP+ 6.1.4. pályázathoz.
Diósjenő egyetlen kitörési lehetősége a turizmusban van, ezért minden adódó lehetőséget meg kell ragadni annak érdekében, hogy forrásokhoz jusson a település az ilyen irányú fejlesztésekhez.
Az AÖFK részéről Baráth Gergely (jobbról) vázolta a lehetőségeket.
Balla Mihály országgyűlési képviselő együtt ötletelt a polgármesterekkel.
Az estébe nyúló eszmecserén számos ötlet merült fel a környéki és a távolabbi települések Börzsöny környéki turisztikába történő bevonására. A pontos részletekkel és az eredményekkel később jelentkezünk.

Olvasson tovább!

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...

A múlt hét slágere a konyhán: a teriyaki csirke

Korábban hírt adtunk a konyha megújult kínálatáról! Ennek jegyében volt teriyaki csirke a múlt heti menü egyik fogása. A teriyaki csirke

Tovább olvasom...