Finomság, kedvesség, összefogás – Bálint nap

Civil szervezetek, Diófa Szövetség, Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közélet, Kultúra, Oktatás, Önkormányzati hírek, Tájház

A Karitász csoport, a Tájházas csoport, önzetlen civil adományozók és az Önkormányzat összefogásával, farsangi fánksütés volt ma délelőtt a Tájházban, az ovisok részére.

Közel 200 darab fánk készült, szalagos és csöröge formában. Emellett egy kis télűző tánccal próbálták meg előcsalogatni a tavaszt!
A szervezők köszönik mindenkinek aki segített megvalósítani a mai programot.  A csodás fánkokat Horváth Szilvi, Csurja Ági, Vargáné Erzsébet és  Pára Szilvi készítették.
Az ovisokat Pápai Erika táncoltatta meg.
A finom házi lekvárokat Zacharné Gyurcsik Györgyinek, Martonné Csurja Mártinak, Diósi Erikának, Holics Tündének, Székelyné Bognár Eszternek és Faragóné Lencsés Enikőnek köszönhetik a tájházi programok lelkes szervezői.

A Karitaszosok és a Tájházasok közös munkáját az Önkormányzat támogatta a szükséges alapanyagokkal, illetve a Tájház rendezvénytermének befűtésével.

A kicsik érdeklődve figyelték, hogyan készülnek a különféle fánkok, majd örömmel fogyasztották el az ízletes eredményt.
Isten fizesse a felajánlók jó szándékát.
A fényképeket Sztregovai Erika készítette.
Diósjenőn élni jó!
Diófa Szövetség

Olvasson tovább!

Felhívás – határidő módosítás a 70 éven felüliek karácsonyi támogatásához kapcsolódóan

Felhívás! Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az időjárási viszonyokra való tekintettel a 70 év feletti lakosok támogatásának igénybevételéhez kitöltendő nyilatkozat leadási

Tovább olvasom...

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...