Megváltoztak a Polgármesteri Hivatal elérhetőségei

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Közlemény, Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Ügyfeleink!

A Polgármesteri Hivatal telefonos és elektronikus elérhetőségei megváltoztak. Minden osztály külön telefonszámot és email címet kapott. Az átállásra a régi és korszerűtlen telefonközpont miatt volt szükség.

Kérjük, hogy ügyintézésük megkezdésekor az illetékes osztályt és az ügyben illetékes kollégát keressék, akiknek listáját a külön oldalon is elérhető ÜGYINTÉZÉS menüpont alatt is megtalálhatják.

A kollégák neve alatt olvasható az összes olyan terület, mellyel kapcsolatosan lehet őket keresni, így nem szükséges egy központi számot hívni, ott a kapcsolásra várni, hanem közvetlenül elérhetik az ügyintézőjüket.

Az új telefonos elérhetőségekről kérjük tájékoztassák azon ismerőseiket, szomszédjaikat, akiknek nincs internetes elérése.

A honlapunk alján található telefonszámok már nem működnek, kérjük azokat ne tárcsázzák!

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási elérhetőségeit nyomtatott szórólap formájában és a Jenői Naplóban is eljuttatjuk a lakossághoz.

Köszönjük!

Olvasson tovább!

Kátyúzások az önkormányzati kezelésű útszakaszokon

Tisztelt Lakosság! A Haladás utca felújításával párhuzamosan megkezdődtek a saját fenntartású, belterületi utcák kátyúzási munkálatai is. A narancssárga jelölésekkel már a

Tovább olvasom...

Előkészítő munkák a bekötő úton

Tisztelt Lakosság kedves Barátaink! A mai napon bizonyára többen is tapasztalták, hogy munkagépek lassították a forgalmat a bekötő úton. Mozgó

Tovább olvasom...

Bölcsődét építünk!

Újabb vállalás teljesítése kezdődött. Az ideiglenes villanybekötés megtörtént, építési napló megnyitva, elkezdhető a bölcsőde építése. A szerződés szerinti előleget

Tovább olvasom...