Megváltoztak a Polgármesteri Hivatal elérhetőségei

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Közérdekű, Közlemény, Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Ügyfeleink!

A Polgármesteri Hivatal telefonos és elektronikus elérhetőségei megváltoztak. Minden osztály külön telefonszámot és email címet kapott. Az átállásra a régi és korszerűtlen telefonközpont miatt volt szükség.

Kérjük, hogy ügyintézésük megkezdésekor az illetékes osztályt és az ügyben illetékes kollégát keressék, akiknek listáját a külön oldalon is elérhető ÜGYINTÉZÉS menüpont alatt is megtalálhatják.

A kollégák neve alatt olvasható az összes olyan terület, mellyel kapcsolatosan lehet őket keresni, így nem szükséges egy központi számot hívni, ott a kapcsolásra várni, hanem közvetlenül elérhetik az ügyintézőjüket.

Az új telefonos elérhetőségekről kérjük tájékoztassák azon ismerőseiket, szomszédjaikat, akiknek nincs internetes elérése.

A honlapunk alján található telefonszámok már nem működnek, kérjük azokat ne tárcsázzák!

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási elérhetőségeit nyomtatott szórólap formájában és a Jenői Naplóban is eljuttatjuk a lakossághoz.

Köszönjük!

Olvasson tovább!

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...

A múlt hét slágere a konyhán: a teriyaki csirke

Korábban hírt adtunk a konyha megújult kínálatáról! Ennek jegyében volt teriyaki csirke a múlt heti menü egyik fogása. A teriyaki csirke

Tovább olvasom...