Diósjenő ma is gyarapodott

Egyéb kategória, Hírek, Kiemelt, Községfejlesztés, Önkormányzati hírek

Kedves Barátaink!

Megérkezett legújabb szerzeményünk, egy 20 lóerős Mitsubishi gyártmányú SUZUE japán kistraktor, és számos hozzá való munkagép, úgymint:
– homlokrakodó, 300 kilogrammos teherbírással
– hidraulikus mozgatású tolólap
– 300 literes szóróanyag tartály
– talajfúró 460 mm-es fúrószárral (ezt az MTZ traktorhoz vettük a gyümölcsös telepítéshez) Később érkezik egy 250 mm-es fúrószár is, kerítésállításhoz.
A kistraktor vadonatúj gumikkal, akkumulátorral, cserélt olajjal, szűrőkkel és folyadékokkal rendelkezik. Üzemóra számlálója 222 óra üzemidőt mutat. Két darab, két körös, gyorscsatlakozós hidraulikaszelencével rendelkezik, a munkagépek gyors csatlakoztatása érdekében. A homlokrakodó leszerelése, és a tolólap felszerelése összesen 8 percet vett igénybe. A későbbiekben számos további munkagép csatlakoztatható, a minél gépesítettebb, hatékonyabb feladatellátás érdekében. A felsoroltak vételára 2.600.000 Ft volt, fedezetét a polgármester fel nem vett tiszteletdíja képezi.
A gépesítéssel azokra az egyre közeledő időkre készülünk fel, amikor a szűkülő közmunka lehetőségek, egyre kevesebb élőerőt biztosítanak, a közfeladatok ellátásához.
Diósjenő gyarapodik.

Diósjenő Képviselői

 

Olvasson tovább!

Takarítói munkalehetőség az önkormányzatnál

Diósjenő Község Önkormányzata pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére.

Tovább olvasom...

Hulladékgazdálkodási törvény megsértése

Tisztelt Lakosság! Az elmúlt hónapokban több alkalommal fordult elő, hogy diósjenői lakos(ok) hulladék-kezelési problémáik megoldásával bíztak meg olyan helybéli „vállalkozó(ka)t”,

Tovább olvasom...

A megújult Községi konyha étlapja és árai

Tisztelt lakosság! A megújult Községi konyhán rendelhető napi menü. Június elején (e hét hátralévő napjain) az alábbiak szerint alakul az

Tovább olvasom...