Megkezdődött a szociális tűzifa kiszállítása

Hírek, Kiemelt, Önkormányzati hírek

Tisztelt Lakosság!

A mai napon megkezdődött a szociális tűzifa kiszállítása.

A nap folyamán 31 köbméter tűzifa, 22 fuvarral került el az igénylők által megadott címekre.

A szállítás a lakcímre, a ház elé, a kapubejáróig történik.

A rendelet szerint a bizottsági döntést követően legkésőbb a tárgyévet követő év február 15. napjáig a polgármester gondoskodik a tűzifa térítésmentes kiszállításáról/házhoz szállításáról, vagy rendelkezésre állást követően haladéktalanul, legkésőbb azonban 2020. február 15. napjáig.

A kiszállítás az igénylések beérkezésének sorrendjében történik. Akik telefonszámot megadtak az igényléskor, azoknak tudjuk leghamarabb kiszállítani.

Kérünk mindenkit saját érdekében az igényléskor adja meg a telefonos elérhetőségét az ügyintézés gyorsítása érdekében! És amennyiben igényelte a tüzelő anyagot, kérjük tartózkodjon otthon, hogy a leszállított mennyiséget átvehesse.

 

Köszönettel Németh Krisztina

 

Az önkormányzat munkatársai az elmúlt hetekben folyamatosan készítették elő a szociális tűzifát, hogy a mai nappal megkezdődhessen a kiszállítás.

Olvasson tovább!

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...

A múlt hét slágere a konyhán: a teriyaki csirke

Korábban hírt adtunk a konyha megújult kínálatáról! Ennek jegyében volt teriyaki csirke a múlt heti menü egyik fogása. A teriyaki csirke

Tovább olvasom...