Szépkorúak támogatása Diósjenőn

Hírek, Kiemelt, Közlemény, Önkormányzati hírek

Kedves 70 év feletti lakosok!

Az Önök egészségének megóvása érdekében, a képviselőkkel egyetértésben úgy döntöttem, hogy az idén postával küldjük ki a karácsonyi támogatást, azoknak a 70 év feletti lakosoknak, akiknek bankszámla számukat nem ismerjük. Az ismert számlaszámokra átutalással teljesítünk a jogosultak részére. A vírus által kiemelten veszélyeztetett korosztály esetén, így csökkentjük a fertőzés veszélyét.
Áldott, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek.
Vigyázzunk egymásra.
Diósjenő polgármestere.

K ö z l e m é n y

Tájékoztatjuk 70 év feletti, állandó lakcímmel rendelkező diósjenői lakosainkat, hogy Diósjenő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9/2020(VII.17.)sz. rendeletével módosított 9/2019(XII.11.)sz. rendeletének 19.§.(2)bekezdése alapján a részükre járó, 2020.évi  10.000.-Ft összegű támogatás 2020.december 03. napjától kezdődően kerül kifizetésre 2020. december 11. napjáig folyamatosan.

Azon személyeknek, akik készpénzben kérték a kifizetést, postai úton fogjuk megküldeni a támogatás összegét. Azoknak akik átutalással kérték a kifizetést, banki átutalással fogunk teljesíteni ugyanezen időszakban.

 

Kérjük fentiek szíves tudomásul vételét.

 

 

                                                                       Diósjenő község Önkormányzatának

                                                                                Polgármesteri Hivatala

Olvasson tovább!

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény kifizetése

Felhívás! Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a november hónapban esedékes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény pénzbeli kifizetése 2023. november 29-től történik. A

Tovább olvasom...

A múlt hét slágere a konyhán: a teriyaki csirke

Korábban hírt adtunk a konyha megújult kínálatáról! Ennek jegyében volt teriyaki csirke a múlt heti menü egyik fogása. A teriyaki csirke

Tovább olvasom...